Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Naar een leuke baan in een klein team? Vind je het leuk om bezig te zijn in de buitenlucht? Heb je twee rechterhanden en technisch inzicht? Oog voor kwaliteit en liefde voor het mooie hoveniersvak, of wil je dat graag leren? Neem dan contact met ons op!

Wij hebben per direct plaats voor:
Een (assistent) hovenier (m/v)

Wat wij vragen:
• Bereidheid om te leren en technisch inzicht
• Bij voorkeur in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Hoveniers & groenvoorziening niveau 2 of 3 of interesse om deze te gaan volgen.
• In bezit van rijbewijs B en een voorkeur voor E
• Technisch inzicht en grote mate van zelfstandigheid.
• Kennis van materialen en planten of de inzet om daar je kennis in uit te breiden

Wat wij bieden:
Een afwisselende baan in een kleinschalig team waar kwaliteit en vakmanschap de boventoon voeren. Tevens de mogelijkheid voor bij- of omscholing om zo kennis te maken met ons prachtige vak of je kennis te vergroten. Wij bieden verloning conform CAO, goede arbeidsvoorwaarden en vooral een uitdagende baan waarin er ruimte is voor ontwikkeling en groei.

Voor meer informatie:
Hoveniersbedrijf Betgen, via e-mail: info@hoveniersbedrijfbetgen.nl of telefonisch 06-54717663