Tuinontwerp

 

Bij Hoveniersbedrijf Betgen kunt u ook terecht voor een op uw wensen gemaakt tuinontwerp. Een mooie tuin is meer dan een verzameling van bestrating en beplanting. Wij kijken ook naar al aanwezige elementen, hoe betrekken wij uw tuin bij de omgeving, wat is de ligging, de hoogte en vooral welke eisen en wensen heeft u? Wij zoeken samen met u naar de perfecte balans tussen uw wensen de randvoorwaarden van de omgeving. Het resultaat is dan een prachtige tuin waar u alle seizoenen van kunt genieten.

Iedere tuin is uniek, en dat maakt ons vak nu zo uitdagend! Wilt u een tuin waarin u tot rust komt? Of zoekt u toch meer naar een tuin om samen met vrienden lange zomeravonden te kunnen genieten. Wij vertalen uw wensen graag en komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij al uw wensen bespreken.

Na deze bespreking start het creatieve proces, in de vervolgafspraak komen wij met een eerste schetsontwerp en na de eventuele aanpassingen maken wij voor u een prachtig definitief ontwerp wat u kunt gebruiken voor de aanleg van uw tuin. Laat u de tuin ook door ons uitvoeren dan rekenen wij geen kosten voor dit onderwerp in alle andere gevallen maken wij vooraf graag een prijsopgave.

Voor meer informatie over een exclusief ontwerp, neemt u gerust contact met ons op.

Bezoekadres:

Veenderveld 72
2371 TW Roelofarendsveen
Tel: +31654717663
E-mail: info@hoveniersbedrijfbetgen.nl