Houtconstructies

 

Eén van onze specialiteiten bij het uitvoeren van tuinaanleg is het maken van erfafscheiding en houtconstructies. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vlonders, hekwerken, schuttingen, pergola’s, damwanden of verhoogde borders.

Bij het maken van dergelijke constructies maken wij graag gebruik van verschillende materialen. Naast hardhout kunnen wij bijvoorbeeld ook erfafscheidingen maken van wilgentenen of van hout gecombineerd met ijzeren delen. Maar wij werken ook veel met andere materialen zoals composiet, Cortenstaal, wilgentenen, natuursteen of zelfs bij een verzoek om geluid tegen te houden met kokosdelen. Bijna alles is mogelijk en juist daardoor creëren wij een geheel bij de rest van uw tuin! Wij maken ook schuttingdelen in eigen beheer, denkt u dan aan specifieke afmetingen en ontwerpen. De door onze klanten veelal genoemde ‘Betgen’ schutting van hardhout, voorzien van een bijzonder patroon in de plankverdeling verfraait, al menig tuin!

Vlonders zijn een prachtig alternatief voor bestrating! Wij verwerken in onze vlonders ook verlichting en beplanting. Wij passen vlonders toe in tuinen, langs de waterkanten maar ook op dakterrassen of balkons. Voor iedere afmeting leveren wij maat- en vakwerk.

Bij het maken van al deze constructies is het van belang dat de levensduur van het materiaal wordt meegenomen in de verwerking. Wij besteden veel tijd aan de fijne afwerking waar ons oog voor detail zeker in terug komt. Heeft u een idee en wilt u met ons overleggen over de technische mogelijkheden? Neemt u dan vooral contact met ons op.   

Bezoekadres:

Veenderveld 72
2371 TW Roelofarendsveen
Tel: +31654717663
E-mail: info@hoveniersbedrijfbetgen.nl