Over ons

Wat valt er te vertellen over wie wij zijn? In oktober van 1995 zijn wij, Michael en Geertrui Betgen, gestart met ons eigen hoveniersbedrijf. Net van school maar met enthousiasme en passie voor het vak gingen we aan de slag. We zijn in de navolgende jaren gegroeid naar een gerenomeerd bedrijf in ons vakgebied. We staan daarbij bekend om ons oog voor detail en hoge kwaliteit, daarnaast is ook vertrouwen een essentieel onderdeel van wie wij zijn. Uw tuin is bij ons echt in vertrouwde handen!

 Ons team

De mooiste tuinen zijn het werk van vakmensen. Dit ziet u terug in ons personeel! Wij beschikken over een klein maar enthousiast team dat bestaat uit enkel goed opgeleide mensen met diezelfde passie voor tuinen als wij. Kortom of het nu gaat om tuinaanleg, onderhoud, beplanting, verlichting of andere tuingerelateerde werkzaamheden, u bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Tuinontwerp

Bij Hoveniersbedrijf Betgen kunt u ook terecht voor een op uw wensen gemaakt tuinontwerp. Een mooie tuin is meer dan een verzameling van bestrating en beplanting. Wij kijken ook naar al aanwezige elementen, hoe betrekken wij uw tuin bij de omgeving, wat is de ligging, de hoogte en vooral welke eisen en wensen heeft u? Wij zoeken samen met u naar de perfecte balans tussen uw wensen de randvoorwaarden van de omgeving. Het resultaat is dan een prachtige tuin waar u alle seizoenen van kunt genieten.

Bijzondere samenwerking: Studio Ewald Jamin

In het jaar 2007 werd ons werk bekroond met een bijzondere samenwerking. Wij zijn vanaf dat jaar Preferent Hovenier geworden van Studio Ewald Jamin. Studio Ewald Jamin ontwerpt op zeer persoonlijke wijze tuinen voor opdrachtgevers die belang hechten aan kwaliteit in ontwerp, creativiteit en details. De contrasten die tussen beplanting en materialen worden aangebracht geven duidelijk de passie weer van deze exclusieve ontwerpstudio. Studio Ewald Jamin levert naast hun creatieve ontwerpen ook kwalitatief hoogstaande tuinornamenten, tuinmeubilair en potten. Wij behoren tot een select aantal hoveniers die onder begeleiding van deze exclusieve ontwerpstudio tuinen aanlegt. Onze bijzondere samenwerking draagt in zeer hoge mate bij aan de kwaliteit van de uitgevoerde projecten. Voor meer informatie over Studio Ewald Jamin kunt u terecht op hun website https://www.studioewaldjamin.nl/   

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in het gebied tussen de kust en het groene hart van Zuid-Holland. Onze tuinen vindt u dus onder andere terug in Wassenaar, Noordwijk, Hoofddorp, Heemstede-Aerdenhout, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Warmond, Rijnsburg, Oegstgeest, Katwijk, Roelofarendsveen, Woubrugge, Oud Ade, Leimuiden, Zoeterwoude, Hoogmade en uiteraard in onze eigen woonplaats Rijpwetering. Staat uw plaats er niet bij maar bevind de locatie zich in Zuid-Holland? Neemt u dan contact met ons op om te kijken of wij ook in uw gebied werkzaam zijn.

Wij hopen door middel van deze website u een beeld te geven van wie wij zijn! Wil u een keer met ons rond de tafel om te kijken naar de mogelijkheden? Maakt u dan een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, wij zijn u graag van dienst om onze passie voor tuinen te delen!

Michael en Geertrui Betgen

 

Bezoekadres:

Veenderveld 72
2371 TW Roelofarendsveen
Tel: +31654717663
E-mail: info@hoveniersbedrijfbetgen.nl