Beplanting

 

Een groene tuin is een levende tuin! In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven net over de drempel van je eigen huis. Creëer met ons die heerlijke plek waarin ook vogels, vlinders en andere dieren hun thuis vinden. Breng met ons uw omgeving tot leven met bloemen, planten en ander groen. Beplanting is een van onze specialiteiten! Bijzondere soorten, kleuren, structuren er zijn zoveel mogelijkheden die wij graag optimaal benutten. Met onze liefde voor beplanting zorgen wij ervoor dat in uw tuin het hele jaar door iets te beleven is.

Wij werken enkel met kwaliteitsbeplanting. Goed doorwortelde planten en struiken hebben nu eenmaal een grotere kans van slagen bij het nieuw aanplanten. Onze producten komen uit eigen land maar soms ook uit Italië, Spanje of België. Samen met onze leveranciers zoeken wij altijd door naar bijzondere of nieuwe soorten die net in uw tuin dat verschil kunnen maken waardoor het uw droomtuin word.

Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan worden is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk, zoals de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Maar bovenal is het belangrijk welke beplanting bij het ontwerp past en wat u mooi vindt. Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren, of voor een bepaald soort bloemen? Wilt u graag vlinders in uw tuin of wilt u graag uw eigen kruiden en groenten kweken? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen! Kortom bij Hoveniersbedrijf Betgen werken wij graag samen met u aan een groene tuin vol van leven! Laat u overtuigen door onze passie voor al het moois wat in uw tuin kan groeien. 

Bezoekadres:

Veenderveld 72
2371 TW Roelofarendsveen
Tel: +31654717663
E-mail: info@hoveniersbedrijfbetgen.nl