Tuinaanleg

 

U vindt het tijd om uw tuin te veranderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een complete tuinaanleg, herinrichting of een goede basis aanleggen is een vak. Er komen veel stappen bij kijken die bovendien goed op elkaar moeten aansluiten. Wij nemen deze zorg graag uit handen en realiseren voor u op professionele wijze een mooi en goed eindresultaat.

De aanleg van een tuin is een bijzonder proces, van het leeghalen van de oude tuin tot en met het opleveringsklaar maken van de nieuwe tuin. Wij verzorgen de realisatie van uw tuin met veel zorg en kwaliteit! Omdat wij werkzaam zijn met een klein team hebben wij oog voor detail.  Ons team voert alle werkzaamheden zelfstandig uit en voor gespecialiseerde onderdelen zoals bijvoorbeeld beregening werken wij samen met bedrijven die dezelfde hoge kwaliteitseisen stellen als ons bedrijf.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe tuin doorlopen we samen een aantal stappen, we beginnen bij uw tuinwensen! Wat verwacht u van uw tuin? Daarna bepalen we stijl. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in tuinstijlen, de meest voorkomende zijn: moderne en strakke tuin, natuurlijke tuin, bostuin,  kindvriendelijk, onderhoudsarm en niet te vergeten de landelijke tuin. Samen met uw tuinwensen komen wij vaak al in de richting van een bepaalde stijl. Daarbij kiezen we passende materialen en beplanting uit en schetsen wij in grove lijnen het idee uit. Vervolgens inventariseren en begroten wij uw project. Zo ziet u uw wensen vertaald in een passende begroting. 

 U kunt ook bij ons terecht voor aanpassingen, renovatie of het herinrichten van uw bestaande tuin. Door middel van kleine aanpassingen kunt u soms al een groot verschil in sfeer en beleving aanbrengen. Aan de hand van uw wensen en onze visie maken wij voor u een passende tuinbegroting

Een goed tuinontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier. Het vormgeven van een tuin is een creatief vak waarvoor specialistische vakkennis is vereist. Wij ontwerpen graag uw droomtuin waarbij uw wensen omzetten in een tuin die bij u past. Voor meer informatie over het tuinontwerpen door Hoveniersbedrijf Betgen kunt u terecht op de pagina Tuinontwerp.

Heeft u reeds een tuinontwerp? Dan werken wij gedurende de aanlegperiode nauw samen met de tuinarchitect of -ontwerper. Zodat de tuin ook wordt zoals bedoeld!

 

Bezoekadres:

Veenderveld 72
2371 TW Roelofarendsveen
Tel: +31654717663
E-mail: info@hoveniersbedrijfbetgen.nl