Op 1 oktober 2020 bestaat ons bedrijf 25 jaar! Deze week nemen wij u daarom graag mee in een stukje geschiedenis. Hoe zijn wij, Michael en Geertrui Betgen, gekomen waar we nu zijn? Wat hebben we al beleefd, welke bijzondere projecten, klanten of leveranciers hebben een prachtige plek in die opbouw van ons bedrijf. Vandaag: Een dag met een feestelijk tintje!

Vandaag zouden wij feest vieren, feest met onze klanten, leveranciers, ons personeel en iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van ons bedrijf. Maar u begrijpt dat wij gezien de omstandigheden geen feest gaan vieren. Onze gedachten gaan nu in eerste instantie naar alle mensen die, op wat voor wijze dan ook, getroffen zijn door het Corona virus. Het zijn bijzondere tijden voor vele van ons. Ons bedrijf heeft zich gedurende de 25 jaar dat wij nu bestaan altijd gekenmerkt door een maatschappelijk oogpunt. Zo zijn er meerdere tuinen waar we probeerden kleur te brengen in het leven als die even uit grijstinten bestond, we probeerden altijd op onze eigen wijze te ondersteunen waar dat mogelijk was. Naast persoonlijke momenten hebben we ook veel tijd en middelen ingezet voor maatschappelijke projecten om ons zo te verbinden met elkaar. Ondernemerschap is tenslotte meer dan alleen omzet, het is ook een plek midden in de maatschappij.

Het jubileum kunnen wij dus nu niet vieren, maar wij hebben in plaats daarvan besloten om toch een beetje feest te maken. Juist in deze tijd waarin de wereld soms zo stil lijkt kunnen we wel wat vreugde en muziek gebruiken. En dan vooral muziek die we met elkaar maken! Wij hebben daarom ter ere van ons jubileum een meerjarig sponsorcontract afgesloten met Christelijke muziekvereniging K&G uit Leiden. Een prachtige muziekvereniging die net als ons bedrijf opgericht is op 1 oktober! En waar wij vandaag ons 25-jarig jubileum bestaan zij al sinds 1928 en vieren ze vandaag hun 92-jarig bestaan!. Waarom K&G? Net als bij ons bedrijf gaat K&G op detail, kwaliteit en inzet voor het hoogste niveau (niet voor niets behoren ze wereldwijd tot de allerbeste muziekverenigingen), dat past bij ons en ons bedrijf. En daarnaast heeft de jeugd de toekomst, bij ons is de volgende generatie aan de opleiding begonnen voor Hovenier, maar maakt hij samen met zijn broer ook muziek bij de jeugdopleiding voor Jong K&G. Prachtig om te zien dat jongeren leren samenspelen en zo uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf te halen. Wij verbinden ons graag met deze vereniging en vieren zo toch een beetje feest vandaag! Op naar de toekomst!