Op 1 oktober 2020 bestaat ons bedrijf 25 jaar! Deze week nemen wij u daarom graag mee in een stukje geschiedenis. Hoe zijn wij, Michael en Geertrui Betgen, gekomen waar we nu zijn? Wat hebben we beleefd, welke bijzondere projecten, klanten of leveranciers hebben een prachtige plek in die opbouw van ons bedrijf.

Wij zijn trouw naar onze klanten maar ook naar onze leveranciers. Waarom? Omdat we niet voor de goedkoopste prijs gaan maar voor de hoogste service en betrouwbaarheid! Juist in onze jubileumweek kunnen we ze niet vergeten en daarom speciaal aandacht voor de twee leveranciers waar we nagenoeg elk project mee samenwerken: Greenlink en JK vd Dool, onze vaste leveranciers.

De klanten die met ons in overleg gaan voor een nieuwe tuin weten het al langer, wij sturen iedereen langs de showtuinen van JK vd Dool in Wassenaar. Al 25 jaar komen wij daar over de vloer omdat ze voor ons de beste leverancier zijn van bestratingsmaterialen. Niet alleen omdat hun assortiment nagenoeg alles omvat, maar juist ook omdat ze meedenken, met suggesties komen en nieuwe ontwikkelingen direct delen. Dat is samenwerken op het beste niveau! Met elkaar streven we ernaar om de wensen van de klant zo te vertalen dat die tuin ‘eigen’ word.  Hetzelfde geld voor onze beplantingsgroothandel. De mooiste en best gekweekte soorten vind ik altijd bij Greenlink in Boskoop. De Hof van Eden voor de hovenier met een warm hart voor beplanting. Zoeken naar net die juiste vertakking of grote die past in het beeld wat we voor ogen hebben. Bijzondere soorten worden voor ons ingekocht en het is al vaker voorgekomen dat er een trailer vol met prachtige bomen of struiken speciaal voor ons uit het buitenland kwam Het zijn beide bedrijven die investeren in kwaliteit en kennis, blijven zoeken naar noviteiten en inspringen bij ontwikkelingen in de markt.  Wij zeggen altijd tegen onze klanten: ‘Wij gaan voor u een fantastische tuin aanleggen, de mankracht stuur ik zelf aan en op de producten kan ik 100% vertrouwen” We zetten ze daarom graag vandaag ook even in het zonnetje om te bedanken voor al die jaren waarin we samen optrekken en gezamenlijk staan voor de hoogste kwaliteit!