De wereld lijkt tot stilstand te zijn gekomen, maar de natuur groeit en bloeit onverminderd door. De bloemen in de krentenbomen (Amelanchier) staan op springen, de bloesem in al die mooie lichte kleuren fleuren de straten op en het frisse groen komt langzaam weer uit de grond op. Wij krijgen de laatste dagen veel vragen of u tijdens deze onzekere tijd nog op ons kunt rekenen? Juist nu is het voor ons fijn om er voor u te kunnen zijn en zorg te dragen voor uw tuin. Want als u nu noodgedwongen thuis moet werken/blijven dan is het heerlijk als u in uw eigen tuin kunt genieten van die eerste zonnestralen en dat ontluikende groen. Wij hebben natuurlijk het grote voordeel dat onze werkzaamheden plaatsvinden in de buitenomgeving, waarbij er ook geen persoonlijk contact tussen en ons hoeft te ontstaan. Dat neemt niet weg dat de richtlijnen ook voor ons gelden, en daarom informeren wij u graag over de extra stappen die wij nemen in verband met de richtlijnen van de overheid en het RIVM inzake de verspreiding van het Covid-19 Corona virus.

Zoals al aangegeven: in de buitenomgeving hoeft er geen persoonlijk contact tussen u en ons personeel te ontstaan, wij voeren dus onze werkzaamheden uit zoals u dat al jaren van ons gewend bent. Om contact toch tot het minimum te beperken (zowel voor u als onze veiligheid) maken wij de komende periode geen gebruik van de mogelijkheid om onze lunch/koffie pauze bij onze opdrachtgevers te gebruiken. Wij komen dus op geen enkele wijze met u in persoonlijk contact en indien noodzakelijk houden wij daar de grens van 1.5 meter afstand ruim aan. Bij tuinen die enkel bereikbaar zijn door een woning (dus zonder achterom) zullen wij de komende weken de afspraken verzetten tot na de opheffing van de huidige richtlijnen. Mochten de opdrachtgevers of ons personeel symptomen vertonen, zoals aangegeven door de overheid (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts), dan maken wij een nieuwe afspraak voor een later tijdstip.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip waarbij wij zowel voor u als ons personeel een relatief veilige werkwijze proberen te creƫren.