Vandaag zijn wij gestart met fase 1 van het LAM-project! Al vroeg in de ochtend kwam onze vaste leverancier Greenlink, de eerste lading van ruim 3500 stuks beplanting brengen. Prachtige beplanting zoals Eleagnus ebbingei, Prunus lau. ‘Novita’ maar ook grote aantallen Hippophae (de duindoorn), Pinus Mugo, Carex en Lonicera en nog vele andere soorten zijn vandaag afgeleverd. Alle soorten die nu geleverd zijn worden aangeplant in fase 1 (het totale project bestaat uit 5 fases met meer dan 30.000 stuks beplanting). Het bijzondere beplantingsschema, samen met de hele museumtuin ontworpen door Studio Ewald Jamin, gaat nu van papier naar uitvoering. Juist dat maakt ons werk zo leuk, maanden zijn we bezig met tekeningen en planningen om uiteindelijk al die prachtige planten aan te mogen brengen. Van papier en gedachtes gaan we over naar een levende omgeving, dan begrijpt u ook waar onze passie voor beplanting vandaan komt!

Komt u een keer kijken? Vanaf nu tot aan het vroege voorjaar zijn wij bijna dagelijks te vinden bij het LAM op landgoed de Keukenhof!