Tuinaanleg

Tuinaanleg

De aanleg van een tuin is een bijzonder proces, van het leeghalen van de oude tuin tot en met het opleveringsklaar maken van de nieuwe tuin. Wij verzorgen de realisatie van uw tuin met veel zorg en oog voor details. De tuin wordt immers steeds vaker als een verlengstuk van de woning ervaren. Kwaliteit is hierbij de basis! Omdat wij werkzaam zijn met een klein team hebben wij oog voor detail. Juist die details maken ons tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf in onze regio. Ons team voert alle werkzaamheden zelfstandig uit en voor gespecialiseerde onderdelen zoals bijvoorbeeld beregening werken wij samen met bedrijven die dezelfde hoge kwaliteitseisen stellen als ons bedrijf.

 

U kunt ook bij ons terecht voor aanpassingen, renovatie of het herindelen van uw bestaande tuin. Aan de hand van uw wensen en onze visie maken wij voor u een passende tuinbegroting. Helderheid en vertrouwen is de basis van de samenwerking bij de totstandkoming van uw wensen. Een goed tuinontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier. Het vormgeven van een tuin is een creatief vak waarvoor specialistische vakkennis is vereist. Voor een basisschets kunt u bij ons terecht maar wenst u een uitgebreid tuinontwerp dat afgestemd is op uw eigen wensen en voorkeuren dan brengen wij u graag in contact met een tuinarchitect die al uw wensen in een ontwerp kan verwezenlijken.

 

Heeft u reeds een tuinontwerp? Dan werken wij gedurende de aanlegperiode nauw samen met de tuinarchitect of -ontwerper. Zodat de tuin ook wordt zoals bedoeld!

Foto's