Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Naar een leuke baan in een klein team? Vind je het leuk om bezig te zijn in de buitenlucht? Heb je twee rechterhanden en technisch inzicht? Heb jij oog voor kwaliteit en liefde voor het mooie hoveniersvak, of wil je dat graag leren? Neem dan eens contact met ons op!

Wij hebben per direct plaats voor:
Een (assistent) hovenier.
Wat wij vragen:
• Bereidheid om te leren en technisch inzicht
• Mogelijk in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Hoveniers & groenvoorziening niveau 2 of 3
• In bezit van rijbewijs B en een voorkeur voor E
• Oog voor kwaliteit en liefde voor het vak.
• Technisch inzicht en grote mate van zelfstandigheid in de uit te voeren werkzaamheden
• Ruime kennis van materialen en planten of de inzet om daar je kennis in uit te breiden
Wat wij bieden:
• Een afwisselende baan in een kleinschalig team waar kwaliteit en vakmanschap de boventoon voeren. Tevens de mogelijkheid voor bij- of omscholing om zo kennis te maken met ons prachtige vak. Wij zijn een regionaal bedrijf en werkzaam in een straal van 10-15 kilometer vanuit onze locatie in Roelofarendsveen. Wij bieden verloning conform CAO, goede arbeidsvoorwaarden en vooral een uitdagende baan waarin er ruimte is voor ontwikkeling en groei.
Voor meer informatie:
Hoveniersbedrijf Betgen, Veenderveld 72 te Roelofarendsveen, postadres: Nijmanhof 2, 2375WD te Rijpwetering